5 EASY FACTS ABOUT بیماری گال مسری است DESCRIBED

5 Easy Facts About بیماری گال مسری است Described

5 Easy Facts About بیماری گال مسری است Described

Blog Article

اگر برگ های درخت گردو را با مقدار کمی آب بپزید و مثل ضماد بر روی بیماری های پوستی میکروبی مانند گال قرار دهید، به درمان این بیماری کمک خواهد کرد.

دوره آموزش اطفاء حریق به همت دپارتمان ایمنی آزمایشگاه آرامش برگزار شد

دلایل علمی اهمیت مطالعه در راه های کسب درآمد برای نوجوانان و انتخاب شریک در کسب و کار

وجود خواص ضد ویروسی، ضد قارچی، ضد باکتری، و ضد انگلی در سیر در کنار ترکیب شیمیایی به نام آلیسین در آن، سیر را به یک ماده قدرتمند برای از بین بردن انگل‌های عامل بیماری گال تبدیل کرده است.

همین امر باعث ایجاد بثورات پوستی قرمز خارشی و آزاردهنده بر روی پوست به ویژه در هنگام شب می‌شود.

آنچه در اینجا بدان پرداختیم، بررسی بیماری پوستی گال و راه‌های انتقال آن بود. در ادامه، روش‌های درمان این بیماری را تحلیل کرده و از انواع داروی بیماری گال نیز نام بردیم.

افرادی با بیماری‌های شدید، مانند افرادی که در بیمارستان یا تحت نظر پرستار هستند.

در هفته‌های ابتدایی بیماری، خارش نامحسوس‌ است، اما به‌مرور شدید می‌شود؛ به‌نوعی که بعد از ۱ یا ۲ ماه تقریبا امکان خوابیدن در شب‌ها برای فرد وجود نخواهد داشت.

در ادامه توضیح بیشتری در مورد علائم این بیماری و دلایل به وجود آمدن آن گفته و راه‌های درمان قطعی بیماری گال را نیز معرفی خواهیم کرد.

گال به‌راحتی قابل درمان است. داروهایی که روی پوست شما استفاده می‌شود کنه‌های ایجادکننده گال و بیماری گال پوسته دار تخمک‌های آن‌ها را از بین می‌برد اما ممکن است چندین هفته پس از درمان هنوز دچار خارش شوید.

کرم لیندان در صورتی که فرد شرایط استفاده از آن را داشته باشد، جایگزین خوبی برای پماد پرمترین است. البته با توجه به ساختار شیمیایی این لوسیون، استفاده از آن برای افراد با پوست‌های حساس، نوزادان، کودکان زیر سه سال، خانم‌های باردار و شیرده و افراد با بیماری‌های پوستی زمینه‌ای توصیه نمی‌شود.

در کودکان مبتلا به گال، ممکن است لازم باشد کرم روی پوست سر مالیده شود. قبل از استفاده از کرم مطمئن شوید که پوست تمیز، خنک و خشک است.

در صورت تشخیص ابتلا به بیماری گال توسط پزشک، نیاز است که فرد هرچه زودتر اقدام به درمان بیماری کند. تشخیص این بیماری توسط پزشک عمومی، متخصص داخلی، اطفال، متخصص پوست و پزشک خانواده امکان‌پذیر است.

بیماری گال چیست؛ درمان خانگی گال (جرب) با داروی گیاهی و پزشکی

Report this page